left click Ghinea

mai ales despre jocuri

FASTBITS_Gibbous_A_Cthulhu_Adventure_27_08_2020_featured

>>>Vom avea sequel la Gibbous: A Cthulhu Adventure!

În data de 25 august, pe pagina de Kickstarter a jocului Gibbous: A Cthulhu Adventure apărea o postare de interes, aparent, numai pentru contributorii campaniei inițiale de kickstarter a titlului cu pricina – ceva legat de recompensele fizice, obiecte precum brățările, statuetele și cuferele, toate ornamentate cu gust și pricepere (yup, sînt invidios că nu am contribuit la vremea potrivită). Dar nu asta mi-a atras atenția cel mai tare, ci o secțiune din postare aflată spre sfîrșitul acesteia, intitulată simplu: „new game!”. Măi, ce modești sînt mureșenii ăștia de la Stuck In Attic, zic de un joc nou așa, parcă într-o doară, la fund de căpiță de text, anunțînd ceva ce eu, fan convins al Gibbous: A Cthulhu Adventure, așteptam ca pe A Doua Venire – un posibil sequel al acestui formidabil tur de forță românesc al genului adventure.

Momentan nu ni se spune cum se va numi următorul joc, ci doar numele său de cod: Project Greenhorn. Acesta se va petrece tot în universul Gibbous, în Transilvania „și dincolo de ea”, după evenimentele din primul joc, avînd parte de revenirea unora dintre personajele deja cunoscute. Arta, muzica și animațiile își vor păstra caracterul din Gibbous, dar din toate acestea poate fi împărtășită numai o piesă de concept art creată de Cami:

Le doresc mult, mult succes și aștept cu sufletul la gură vești noi despre următorul joc al celor de la Stuck In Attic, pe care să vi le transmit și vouă!