left click Ghinea

mai ales despre jocuri

Poate vă mai aduceți aminte de extraordinarul action platformer Shadow Man, pe care Level l-a oferit ca joc gratuit alături de revistă, și pentru care nu am avut decît cuvinte de laudă în articolul ce a însoțit respectivul număr al revistei noastre. Ei bine, Nightdive Studios vor lansa pe 15 aprilie o versiune remasterizată a acestui titlu memorabil. Ni se promit îmbunătățiri sub toate aspectele – inclusiv fizică, AI și gameplay – pe lîngă deja clasicele upgrade-uri de grafică și remaster-ul de muzică și efecte sonore.
Jocul va fi disponibil întîi pentru PC (minune!), și va putea fi găsit pe Steam, GOG și Epic Store, urmînd ca mai tîrziu să apară și versiuni de consolă, pentru Nintendo Switch, Xbox One și PS4.
Poate că unii dintre voi știți cît de mult ne-a plăcut Shadow Man nouă, celor de la Level. Așa că veți înțelege foarte bine micul mesaj prin care prietenul și colegul Ciolan anunța pe Facebook această tulburătoare știre, citez:
„Do. Not. Fuck. This. Up”.

May The Voodoo Warrior help us!

P.S. Să știți că vechiul articol din Level către care am dat link mai sus merită citit fie și numai pentru ultima sa frază. Io am ajuns atît de rău încît m-am rîs la propriile mele glume…